Otroški dogodki - Igralnica Dolphy

Otroški rojstni dan na ključ v igralnici Dolphy!

www.dolphy.si

 

Atraktivna in najsodobnejša igralnica Dolphy bo vašega malčka ob praznovanju rojstnega dne popeljala v morski svet labirinta in zanimivih ovir. Med praznovanjem je poskrbljeno za pijačo, pico, prigrizke in slastno torto Dolphy.

Igralnica je primerna za otroke do 8. leta starosti (oz. do višine 130cm). Otroci do 3. leta starosti pa gredo lahko v igralnico v spremstvu staršev.

Pri nas lahko izbirate med dvema paketoma in sicer osnovni paket do 15 otrok in paket premium do 30 otrok. Paket premium poleg osnove vsebuje še animacijo, obisk maskote Dolphy ter napihljiv grad.

Seveda pa nismo pozabili na starše. Starši so lahko v igralnici z otroci, kjer imajo pripravljeno posebno mizo ali pa se podružijo v prijetnem ambientu nadstropja nižje. Tam lahko odigrajo partijo biljarda ali namiznega nogometa, v baru pa si lahko privoščijo tudi kakšno kavico.

Za tiste najmanjše imamo pripravljeno tudi previjalnico z vsemi pripomočki. Vstop v igralnico je možen z dvigalom, zato je vstop mogoč tudi z vozičkom.

Paketi Dolphy

Galerija

Praznovanje v igralnici Dolphy

All inclusive praznovanja v sodobni igralnici Dolphy v IOC Trzin.


Želite biti obveščeni o vseh aktualnih dogodkih na Nikina Events?

Prijavite se na naše e-novice.