Otvoritev Poslovnih Prostorov - Elektra Nova d.o.o.

06.02.2017

V samo treh tednih nam je uspelo organizirati poslovni dogodek - otvoritev novih poslovnih prostorov podjetja Elektra Nova d.o.o.

Otvoritev poslovnih prostorov je bila namenjena predvesem ključnim poslovnim partnerjem, kupcem in izvajalcem gradbenih del. Glavni namen je bil, da s pogostitivijo in ogledom poslovnih prostorov dosežemo boljše poslovno sodelovanje s ključnimi kupci, kar se je izkazalo, da je bil dogodek uspešno organiziran in izveden.

Za približno 100 gostov smo pripravili pogostitev s hladnim bifejem, za glasbo je bil zadolžen DJ, za popestritev smo imeli manjše tekmovanje z električnimi vozili Ninebot, za vrhunec dneva pa so poskrbeli nastopajoči: plesne točke Mademoiselle in glasbeni nastop prikupnih fantov Wild Art.

Zabava se je na koncu zavlekla dolgo v noč!

MNENJA GOSTOV:

Tina K.

"Na otvoritveni zabavi nove, moderne stavbe podjetja Elektra Nova v poslovni coni v Trzinu, mi je bila všeč že vhodna, elegantna dobrodošlica. Tudi vse nadalnje rešitve v okraševanju so bile navdihujoče, saj so stroge prostorske oblike omehčale in naredile prijetno vzdušje namenjeno en dan zabavi in druženju, ne pa svoji strogi delovni namembnosti. Hrana in pijača je bila skrbno in nevsiljeno ponujena. Možnost kroženja med visokimi mizami je nudila tudi odličen pregled nad spretneži, ki so lovili ravnotežje na električnih vozilih NINEBOT in na pester program, ki je sledil. Lahko bi rekli, da so še vroči talenti nedeljskih TV programov, zabavali v živo...in ponovno navdušili. 

Preživeli smo prijetno druženje na dogodku, ki je bil skrbno in natančno, do najmanjših detaljev, pripravljen, da nas razveseli, in naredi lastnika ponosnega nad svojim uspehom."

 

Maja D.

"Počutje je bilo zelo sproščeno, kar je meni osebno za dogodek zelo pomembno. Vsega je bilo ravno prav. Hrana je bila zelo okusna in zelo lično postrežena. Gostoljublje organizatorjev je bilo vrhunsko. Glasba in nastopajoči pa odličen vrhunec otvoritve."

 

Maja C.

"Pohvalila bi ambient in celotno zasnovo dogodka. Imeli smo dovolj časa in prostora za sproščen pogovor s prijatelji in poslovnimi partnerji. Vrhunec večera pa je bilo presenečenje, nastop dua Wild Art, ki se nam je vtisnil v spomin!"

 

Dominik Ž.

"Vse u piko...nastopajoči super, se posebno plesni nastopi! Ambient odlično urejen. Hrane in pijače v izobilju. V glavnem, super žur!"

 

Karmen K.

"Vse pohvale, zelo dobri organizaciji dogodka otvoritev novih poslovnih prostorov podjetja Elektra Nova. Za najboljšo organizacijo dogodkov, je definitivno prava izbira Nikina Events." 

 

 

 

Galerija


Želite biti obveščeni o vseh aktualnih dogodkih na Nikina Events?

Prijavite se na naše e-novice.