Mnenja Strank in Gostov

01.06.2017

Ker nam vaše mnenje veliko pomeni...

MNENJA GOSTOV in NAROČNIKOV DOGODKOV:

 

Breda P. 

Letos praznujemo 25 letnico našega podjetja. Zamislili smo si, da bi ta jubilej slavnostno obeležili in pripravili svečan dogodek. Ko smo pričeli pripravljati dogodek, smo se kar naenkrat soočali z mnogimi odločitvami. Kje organizirati dogodek, kakšen program sestaviti, kako povabiti goste, kaj ponuditi gostom….

Zato smo se odločili, da na pomoč pokličemo Nino Kokelj iz Nikine Events. Nina nam je pomagala pri iskanju prostora, pripravila nam je scenosled celotnega dogodka. In kar je najbolj pomembno, poskrbela za vse tiste »drobne« detajle na katere mi nismo niti pomislili. In kar je najpomembnejše od vsega, držala se je dogovorjenega proračuna dogodka in poskrbela za kvalitetne izvajalce in ponudnike.

Skratka, sedaj, po izvrstno izpeljanem dogodku in po zadovoljnih odzivih naših gostov, sem samo še bolj prepričana, da je bila moja odločitev, da najamemo organizatorko dogodkov, pravilna. 

Hvala Nikina in se še vidimo.

Breda Perme - Horizont Clair d.o.o.

 

Ksenija P.

V življenju je polno priložnosti, ki jih želiš proslaviti. Priložnosti, ki si jih želiš deliti z nekom. Pa naj bo govora o rojstnem dnevu, obletnici, poroki ali pa otvoritvi poslovnih prostorov.

V računovodski družbi Nucleus Plus smo konec lanskega leta naredili nov korak - preselili smo se v nove poslovne prostore. Ker pa to ni pomemben korak samo za nas, ampak tudi za naše stranke, smo si ob tem dogodku želeli narediti nekaj, česar se bomo z veseljem spominjali.

Potem se je začelo. Kaj si želimo? Kdaj bi to organizirali? Kaj potrebujemo? Kdo bo to delal? Davčna optimatizacija je v primerjavi s temi vprašanji mala malca, razen če poznaš Nino Kokelj - Nikina Events.

Če prepustite organizacijo dogodka Nini, potem ste lahko prepričani, da boste imeli dogodek, o katerem se bo še govorilo. Nina vam pripravi časovni in finančni plan, dogovarja se z vsemi vpletenimi - catering, DJ, nastopajočimi, tiskarjem,... Poskrbi za vse podrobnosti in malenkosti, ki na koncu dajo piko na i. Čeprav je nikjer ni opaziti, je prisotna povsod.

Če želite pustiti vtis, se odločite za dogodek na ključ. Navdušeni boste, tako kot smo bili navdušeni tudi mi.

Hvala,

Ksenija Prosen - računovodska družba Nucleus Plus!

 

Darja K.

 

Nino sem pri njenem delu opazovala na dveh dogodkih, na prednovoletnem dogodku zavoda Anacordum ter na otvoritvi novih prostorov podjetja Nucleus Plus.

Kljub temu, da gre za dva povsem različna dogodka, je bil vtis o Nini obakrat enak.

Neopazno je skrbela, da je vse potekalo po načrtih in predvse, da so se vsi dobro počutili. Ne samo gostje, tudi nastopajoči so ves čas imeli občutek, da je vse ok in po planu.

Toliko sem uspela pokukati v zakulisje priprav, da sem ugotovila, da Nina vrhunsko skrbi za vse, od idejne zasnove dogodka, proračun in organizacijo, pa seveda do izvedbe, ko se tako zlije z dogodkom, da predstavlja trdne temelje, ki niso vidni, se pa vsi zavedamo, da smo do njih varni.

Nino in Nikina Events z veseljem priporočam za organizacijo dogodkov!

Darja Kaltnekar - Gajcom tiskarna majic!

 

Karmen K.

"Vse pohvale, zelo dobri organizaciji dogodka otvoritev novih poslovnih prostorov podjetja Elektra Nova. Za najboljšo organizacijo dogodkov, je definitivno prava izbira Nikina Events."

 

Tina K.

"Attended two happenings organized by Nikina events...and enjoyed them both very much. One was very personalized... created by birthday boys desires and his characteristic in very detailed ways...and the other very opposite, sophisticated opening of business facilities, very well made into a comfortable surrounding for mingling and enjoying very latest and modern show makers . Great job...well done!"

 

Maruša P.

"Glede same organizacije nimam pripomb. Zelo dobro organizirano. Cela "predstava" super povezana. Kar tako naprej."

 

Maja C.

"Pohvalila bi ambient in celotno zasnovo dogodka. Imeli smo dovolj časa in prostora za sproščen pogovor s prijatelji in poslovnimi partnerji. Vrhunec večera pa je bilo presenečenje, nastop dua Wild Art, ki se nam je vtisnil v spomin!"

 

Dominik Ž.

"Vse u piko...nastopajoči super, se posebno plesni nastopi! Ambient odlično urejen. Hrane in pijače v izobilju. V glavnem, super žur!"

 

 


Želite biti obveščeni o vseh aktualnih dogodkih na Nikina Events?

Prijavite se na naše e-novice.